Οι παράπλευρες απώλειες του κορωνοϊού στην Ιταλία

Δεν ακυρώθηκαν μόνο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Βενετία.

Article featured image
Article featured image


Αλυσιδωτές είναι οι επιπτώσεις από τη συνεχή εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα και θανάτους. Ανάμεσα στα μέτρα της κυβέρνησης για περιορισμό του ιού, ήταν και η αναβολή των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Βενετία. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε, στη Βενετία εκτός από τα καρναβάλια αυτή την περίοδο θα ξεκινούσαν και τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tom Cruise «Mission Impossible», τα οποία θα διαρκούσαν τρεις εβδομάδες.

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν τη Δευτέρα, παρόλα αυτά με την κατάσταση να εξελίσσεται ως ανεξέλεγκτη, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας Paramount Pictures, ανακοίνωσε την αναβολή των γυρισμάτων για λόγους ασφαλείας.

«Για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις, τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία--το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μια μεγάλης παραγωγής για τις 'Επικίνδυνες Αποστολές 7», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Paramount Pictures, που ανήκει στην εταιρεία ViacomCBS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία. Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ