Το λάθος που κρύβει αυτή η φωτογραφία από το γραφείο του ΠτΔ

Μη σκεφτείς το προφανές, think out of the box.

Article featured image
Article featured image

Παρασκευή σήμερα, τριήμερο έρχεται και εκεί που διαβάζουμε με χαλαρή διάθεση πως ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα των δικών μας αμαρτιών (σ.σ Μητροπολίτης Μόρφου), ένα email από το ΓΤΠ έρχεται για να μας αναστατώσει και να μας αποσυντονίσει.

Μία φωτογραφία από το γραφείο του Προέδρου Αναστασιάδη και τον Χρίστο Χρίστου του ΕΛΑΜ (;), να συζητούν αντίκρυ, προφανώς από μία κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.


theoharous.jpg


Ως εδώ όλα καλά. Άλλωστε ο πρόεδρος συναντάται συχνά με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Το πρόβλημα ξεκινά διαβάζοντας την περιγραφή της φωτογραφίας:

ΠτΔ – Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη

ΠτΔ – Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη κα Ελένη Θεοχάρους.

Κοιτάζεις, ξανακοιτάζεις για να επιβεβαιώσεις ότι δεν σε γελούν τα μάτια σου ούτε ο λογισμός σου. Σκέφτεσαι, «άλλαξε η κα Θεοχάρους ή κος Χρίστου;», μέχρι να ανακαλύψεις πως ο δαίμων του πληκτρολογίου χτύπησε και πάλι, τοποθετώντας λάθος φωτογραφία σε λάθος περιγραφή ή το αντίθετο.

26683.jpg
Η ορθή φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο στο Προεδρικό


Σημασία, ωστόσο, έχει η καλή καρδιά και η πρόθεση, οι (ιδεολογικές) διαφορές άλλωστε δεν είναι μεγάλες.

Α.Κ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ