Εκεί που ξεκίνησαν όλα

45 χρόνια μετά, ο Κώστας Βουτσάς, περνά την πόρτα της Φίνος Φιλμ και γίνεται μάρτυρας της νέας εποχής.

Article featured image
Article featured image

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, η κηδεία του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, ενός από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς, όχι μόνο της γενιάς του, αλλά και πολλών ακόμα.

Ένας άνθρωπος που είχε το γέλιο και το χιούμορ ασπίδα και όπλο στη ζωή του, μεταδίδοντας θετική ενέργεια και αγάπη σε όποιον τον πλησίαζε.

Αυτές τις μέρες, με αφορμή την είδηση του θανάτου του, τα social media κατακλύστηκαν με πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες του αγαπημένου ηθοποιού, ως ένας φόρος τιμής για όλα αυτά που προσέφερε στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ανάμεσά τους κυκλοφόρησε και ένα σχετικά πρόσφατο στιγμιότυπο, που γυρίστηκε πριν μερικά χρόνια, όταν ο Κώστας Βουτσάς κλήθηκε να μεταβεί στα γραφεία της Φίνος Φιλμ στο Μεταξουργείο,, 45 χρόνια μετά, για να παρακολουθήσει ζωντανά, μέρος της πρώτης ψηφιακής αποκατάστασης ταινιών στην Ελλάδα.

Μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική εργασία, η οποία, όμως, έφερε ξανά στη ζωή σημαντικά έργα του κινηματογράφου, τους έδωσε χρώμα και ένταση και τα κράτησε αθάνατα ανά τους αιώνες.

ο βίντεο ανήκει στην εταιρεία Graal

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ