Κάποιοι πιστεύουν πως η απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων δεν ήταν τυχαία

Σήμερα, στις 12:00 μμ, πολίτες θα μαζευτούν στο οδόφραγμα της Λήδρας ως αντίδραση στην κρατική απόφαση.

Article featured image
Article featured image

Η χθεσινή απόφαση του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου για κλείσιμο 4 οδοφραγμάτων, για 7 ημέρες, ελέω της έξαρσης του κορωνοϊού, προβλημάτισε μεγάλη μερίδα των πολιτών της δημοκρατίας, οι οποίοι αμφισβήτησαν τις πραγματικές προθέσεις αυτής της εξέλιξης.

Μάλιστα, λίγο μετά την απόφαση, κάποιοι σε μία αυθόρμητη κίνηση αντίδρασης, βρέθηκαν έξω από το οδόφραγμα της Λήδρας, το οποίο περιλαμβάνεται στα σημεία που θα κλείσουν, για να διαμαρτυρηθούν για την αναίτια –όπως υποστηρίζουν- απόφαση του Υπουργικού.

Ο λόγος που βλέπουν αλλότρια κίνητρα πίσω από αυτή την απόφαση, είναι πως μέχρι σήμερα κανένα κρούσμα ή έστω περιστατικό κορωνοϊού δεν έχει καταγραφεί ούτε στην Τουρκία –απ’ όπου το κατεχόμενο αεροδρόμιο της Λευκωσίας δέχεται πτήσεις- ενώ ούτε στα κατεχόμενα σημειώθηκε κάποιο κρούσμα, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη η οποία έχει παρουσιάσει αρκετά.

Η Αριστερη Κινηση - Θελουμεν Ομοσπονδια διοργανώνει σήμερα εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων και καλεί όλους όσοι ταυτίζονται με την άποψη αυτή, να βρεθούν στο οδόφραγμα της Λήδρας, στις 12:00 μμ, για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ