Η πολύ ανθρώπινη φωτογραφία της Lady Gaga

Σε μία μόλις μέρα, απέσπασε πάνω από 2 εκατομμύρια like.

Article featured image
Article featured image

Μετά από ένα ρομαντικό διήμερο στο Μαϊάμι, η Lady Gaga αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της και δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο της σύντροφο.

Η ανάρτηση στο Ιnstagram, δείχνει τη Lady Gaga στην αγκαλιά του αμερικανού επενδυτή Michael Polansky. Το ζευγάρι φαίνεται να φωτογραφήθηκε σε κάποιο σκάφος ενώ απολάμβανε την απόδρασή του.

Ακολουθώντας τη «μόδα» του Instagram official, η Gaga έκανε γνωστή τη σχέση με μια τρυφερή φωτογραφία, αν και τα δημοσιεύματα είχαν εδώ και μέρες κάνει την εμφάνισή τους και συνοδεύονταν από φωτογραφίες παπαράτσι.

«Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους φανς μου. Είστε οι καλύτεροι», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι φήμες για τη νέα σχέση της Lady Gaga ξεκίνησαν μετά τα Χριστούγεννα, την περίοδο που γνώρισε τον Polansky, και το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι έκανε επίσης την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Super Bowl.

O 35χρονος Polansky, απόφοιτος του Χάρβαρντ, είναι επί του παρόντος chief operating officer στην «The Parker Group», μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που διαχειρίζεται επενδύσεις, εταιρίες και δραστηριότητες του Sean Parker, ενός εκ των συνιδρυτών του Napster και του Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ