Το ανεξήγητο φαινόμενο σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

Κάποιοι μιλάνε για μαγικό και κάποιοι για ψευδαίσθηση.

Το ανεξήγητο φαινόμενο σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

Κάποιοι μιλάνε για μαγικό και κάποιοι για ψευδαίσθηση.

Article featured image
Article featured image

Υπάρχουν, βέβαια και αυτοί που είναι πιο ρεαλιστές και αντιλαμβάνονται πως ούτε για μαγικό πρόκειται ούτε για ψευδαίσθηση, αλλά για καθαρή κακοτεχνία των δημοτικών αρχών ή των δημοσίων έργων (μην πάρουμε άδικα κόσμο στο λαιμό μας), οι οποίοι μετά τον φανταστικό σχεδιασμό του ποδηλατοδρόμου στη δυτική Λεμεσό, συνέχισαν το καλλιτεχνικό τους έργο, φτιάχνοντας ένα ελεγχόμενο τετράγωνο σε κεντρική διασταύρωση της Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και Αγίας Ζώνης, στη Λεμεσό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το εν λόγω ελεγχόμενο τετράγωνο σχεδιάστηκε και βάφτηκε προ ολίγων ημερών -αρχές της προηγούμενης εβδομάδας συγκεκριμένα- και την Παρασκευή (28/2) που μας πέρασε, απαθανατίστηκε σε αυτή την ξεθωριασμένη κατάσταση.


87840885_187465645920695_3160802845582688256_n.jpg


Το φιλόδοξο αυτό έργο φαίνεται πως χάθηκε πιο γρήγορα και από την αγάπη που χάθηκε στη σκόνη, αφήνοντας και πάλι το συγκεκριμένο σημείο στο έλεος ασυνείδητων οδηγών, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται πως με ή χωρίς την ύπαρξη ελεγχόμενο τετραγώνου, σε φωτοελεγχόμενες διασταυρώσεις, δεν λειτουργούμε με το ένστικτο, αλλά με γνώμονα τον ΚΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ