Άλυτα μυστήρια στην Κύπρο

Τον Ιούνιο του 2015 είχαμε μπει στο σπίτι με τις Φοινικιές, το σπίτι-μυστήριο, αυτό που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του αυτοκινητοδρόμου στην είσοδο της Λευκωσίας και γνωρίσαμε τον ιδιοκτήτη του.

 


Article featured image
Article featured image

Η απήχηση του άρθρου πρέπει να παραδεχτούμε πως μας ξάφνιασε απίστευτα, ενώ μέχρι και σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, το συγκεκριμένο άρθρο παραμένει στη λίστα με τα 5 πιο δημοφιλή ever που έκανε η CITY (πάτησε ΕΔΩ για να δεις το άρθρο και τις φωτογραφίες).

Σε αυτό το πλαίσιο, θέλοντας δηλαδή να λύσουμε μυστήρια, να καταρρίψουμε αστικούς μύθους, να δούμε από την κλειδαρότρυπα, κάναμε ουκ ολίγα άρθρα. Όλα ανεξαιρέτως διαβάστηκαν πολύ, αποδεικνύοντας πως αν δώσεις στον αναγνώστη original content, πως αν τους δώσεις μια πληροφορία που ενδεχομένως δύσκολα θα βρει αλλού, πως αν τον βοηθήσεις επίσης να δει από την κλειδαρότρυπα, όχι μόνο θα διαβάσει το άρθρο αλλά κιόλας θα το μοιραστεί.

 

Ενδεικτικά, μερικά από τα θέματα με τα οποία καταπιαστήκαμε (πατήστε στους τίτλους για πλοήγηση):

Μπήκαμε στο «Μανιτάρι» [ΕΙΚΟΝΕΣ]



 

Μπήκαμε στο τηλεφωνικό κέντρο της CYTA [Πώς μοιάζει το 11892]



 

Γρήγορο σεξ με αγνώστους σε πάρκα και τουαλέτες στην Κύπρο



 

Ένας νοσηλευτής του Ψυχιατρείου Αθαλάσσας αποκαλύπτει... [ΒΙΝΤΕΟ]



 

Τι γνωρίζεις για τη μεγάλη άσπρη μπάλα στο Τρόοδος; [ΕΙΚΟΝΕΣ]



 

Πήγαμε σε εκταφή οστών αγνοουμένων στη Γαλάτεια της Καρπασίας



 

Μάθαμε ποιος κρύβεται πίσω από τις «προφητικές» ταμπέλες στη Λεμεσό



 

Μπήκαμε στα ιδιαίτερα δωμάτια του Προεδρικού [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 

Απ’ εκεί και πέρα όμως, δεν θα το κρύψουμε πως από τότε που μπήκαμε στο σπίτι με τις φοινικιές, ακόμα αναρωτιόμαστε ποιο είναι άραγε το αμέσως μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο που «βασανίζει» την κυπριακή κοινωνία ή ποιος αστικός μύθος θεωρείτε πως χρήζει άμεσα επιβεβαίωσης/κατάρριψης.

Στείλτε μας τις εισηγήσεις σας στο info@cityfreepress.com.cy ή στο inbox της CITY στο facebook και εμείς θα (προσπαθήσουμε να) επιστρέψουμε με απαντήσεις (ίσως και φωτογραφίες ή βίντεο).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ