Υπό αυτοπεριορισμό (και) ο Δημήτρης Συλλούρης

Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Αθήνα.

Article featured image
Article featured image

Σε αυτοπεριορισμό τελεί από τις 11.00 το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης όπως και τα μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνόδευσε κατά την επίσημη αποστολή στην Αθήνα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Πάρης Ποταμίτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Βουλής θα παραμείνει υπό αυτοπεριορισμό τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, οπόταν ενδέχεται να συνέλθει η Ολομέλεια της Βουλής σε «ημικεκλεισμένων» των θυρών συνεδρία.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Ποταμίτης, η πρόθεση του Προέδρου της Βουλής και κάποιων κοινοβουλευτικών κομμάτων είναι ότι θα πρέπει να συνέλθει σε συνεδρία η Ολομέλεια, όμως συνέχισε δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση καθώς κάποια άλλα κόμματα έχουν αντίθετη άποψη.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε αυτοπεριορισμό σεβόμενος του πολίτες και το προσωπικό της Βουλής, για αυτό ο ίδιος και όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνόδευσαν στην Αθήνα αποχώρησαν από τη Βουλή αμέσως μόλις το Υπουργείο Υγείας περιέλαβε την Ελλάδα στις χώρες από τις οποίες οι προερχόμενοι που εισέρχονται στην Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αυτοπεριορίζονται.

Σημείωσε περαιτέρω πως παρόλο ότι δύο ώρες αργότερα το Υπουργείο Υγείας αφαίρεσε την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο από τα κράτη, για τα οποία επιβάλλεται ο αυτοπεριορισμός εντούτοις, η Αντιπροσωπεία θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό.



Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ