Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε νέα μέτρα πρόληψης

Μεταξύ άλλων αναστέλλονται οι πολιτικοί γάμοι έως τις 22 Μαρτίου.

Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι αποφασίστηκαν νέα μέτρα για πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις επισκέψεις στα γραφεία και τους χώρους του Δήμου Λευκωσίας και να γίνονται μόνο για απαραίτητους λόγους.

  1. Περιορίζονται οι συναντήσεις με εξωτερικούς συνεργάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
  2. Οι πολιτικοί γάμοι αναστέλλονται μέχρι τις 22 Μαρτίου 2020.
  3. Η παραλαβή και πληρωμή αιτήσεων (πολεοδομικών και οικοδομικών) και η εξυπηρέτηση κοινού αναστέλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
  4. Αναστέλλεται επίσης η παραλαβή / έκδοση αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και του Υγειονομικού Πιστοποιητικού και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
  5. Παρατείνεται η αναβολή των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και του Ανοικτού Σχολείου μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
  6. Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020.
  7. Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη [NiMAC], το Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη (CVAR) και το Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
  8. Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και σε όλα τα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου Λευκωσίας, αναβάλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
  9. Ο Περίπατος στο Καϊμακλί που διοργανώνεται κάθε Δευτέρα από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τον Δήμο Λευκωσίας αναβάλλεται. Θα πραγματοποιείται μόνο ο Περίπατος στην Εντός των Τειχών πόλη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Ανοικτό θα παραμείνει το Ταμείο του Δήμου Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 14:30. Πληρωμές μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά https://www.nicosiamunicipality.org.cy/

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 22797000, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη 22797007, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και στο https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality/.

Επιστολές και αιτήματα μπορεί να αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@nicosiamunicipality.org.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ