Το Cinobo είναι η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα της καραντίνας

Όλο και αυξάνονται οι επιλογές μας!

Article featured image
Article featured image

Αν σε έχει ψιλοκουράσει το Netflix ή αν έχεις δει όλα όσα σε ενδιαφέρουν στη δημοφιλή πλατφόρμα, μία καινούργια streaming πλατφόρμα εξ Ελλάδος, μπήκε σε λειτουργία από τις 12 Μαρτίου και είναι διαθέσιμη τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Η πλατφόρμα Cinobo (εκ του Cinema No Borders) διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου στην Ελλάδα, καθώς έχει έναν επιμελημένο κατάλογο εκατοντάδων ταινιών: φιλμ βραβευμένα στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες δύσκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό, τίτλοι που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου.

Ανάμεσά τους, φυσικά, ταινίες με Όσκαρ, Χρυσούς Φοίνικες και Χρυσά Λιοντάρια, ενώ ιδιαίτερη θέση κατέχουν και μια σειρά από παλιές και νέες ελληνικές ταινίες που είναι δυσεύρετες online.

Όσον αφορά τα τεχνικά ζητήματα, εκτός από το site η θέαση ταινιών στο Cinobo γίνεται και μέσω της εφαρμογής σε smartphone (Αndroid, iOS), tablet και Smart TV (Android, LG).

Κατά τ’ άλλα, η πλατφόρμα διαθέτει free trial για 14 μέρες, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ