Η viral φωτογραφία που ξύπνησε (και πάλι) την ελπίδα στην Ιταλία

Και έγινε σύμβολο αισιοδοξίας.

Article featured image
Article featured image


Ένα νεογέννητο μωράκι ξαπλωμένο μπρούμυτα κοιμάται γλυκά και ήσυχα, ενώ στην πάνα του βλέπουμε γραμμένο το αισιόδοξο μήνυμα «Andrà tutto bene», δηλαδή «Όλα θα πάνε καλά», το οποίο αποτελεί το μότο της γειτονικής χώρας στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Η viral φωτογραφία έχει γίνει σύμβολο-ζωής. Στέλνει το μήνυμα ότι, η καθημερινότητα και η ζωή συνεχίζονται. Ο αγώνας κατά του κορωνοϊού συνεχίζεται και κάθε νεογέννητο μωρό που έρχεται στον κόσμο αποτελεί την απόδειξη ότι μπορεί κανείς να ελπίζει ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν σύντομα.

coronavirus_italy_hope_baby.jpg


«Η ζωή είναι πιο δυνατή από καθετί άλλο! Σε όλα τα μωράκια που έρχονται στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες μέρες λέμε “καλώς ορίσατε”. Είστε η απόδειξη ότι η ζωή δεν σταματά!» έγραφε η λεζάντα της viral φωτογραφίας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μαζί με τα hashtags #andràtuttobene (όλα θα πάνε καλά) και #fermiamoloinsieme (ας τον σταματήσουμε μαζί). Η viral φωτογραφία έρχεται από το τμήμα νεογνολογίας του νοσοκομείου ASST Grande Ospedale Metropolitano Niguarda του Μιλάνου.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς διεθνή μέσα όπως η βρετανική The Telegraph, την έχουν φιλοξενήσει είτε σε άρθρο τους είτε απλώς ως δημοσίευση στα επίσημα προφίλ των κοινωνικών τους δικτύων.

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ