Η υπόσχεση του Νίκου Αναστασιάδη στο βίντεο της μικρής Μαρίας για την… καραμπίνα

Το viral βίντεο που κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές από χθες, έφτασε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Article featured image
Article featured image

Τη δική του απάντηση-υπόσχεση έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα, με τη μικρή Μαρία να του ζητά επιτακτικά να πάρει μακριά τον κορωνοϊό και να άρει την… καραμπίνα, για να μπορέσει επιτέλους να δει τις ξαδέλφες της και να κάνουν παρέα.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε που κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές στα social media, καθώς φαίνεται πως τα λόγια της μικρής Μαρίας εξέφραζαν πολλούς, αν όχι όλους, έφτασε και στον ΠτΔ, ο οποίος της απάντησε μέσω τους επίσημου λογαριασμού της προεδρίας στο Instagram.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υποσχέθηκε στη Μαρία πως θα συνεχίσει να δουλεύει εντατικά για να μπορέσουμε σύντομα να βγούμε όλοι από την καραντίνα και να επιστρέψουμε και πάλι στις ζωές μας κανονικά και να μπορέσει να βρεθεί και πάλι με τις ξαδέλφες της.

Δείτε την ανάρτηση του ΠτΔ:

View this post on Instagram

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα. Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.» Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

A post shared by Nicos Anastasiades (@nicosanastasiades) on

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ