Γιατί όλοι οι fans του διαγωνισμού μιλάνε για τη συμμετοχή της Σερβίας στη Eurovision;

Βρήκαμε μάλλον το κομμάτι και το συγκρότημα που θα σημαδέψει τη φετινή Eurovision.

Article featured image
Article featured image

Ήδη τα ευρωπαϊκά κράτη άρχισαν να ανακοινώνουν τους καλλιτέχνες και τα κομμάτια που θα στείλουν στον θεσμό, με την Ισλανδία και τη Λιθουανία να θεωρούνται για την ώρα τα μεγάλα φαβορί από τους books. Από την άλλη θα λέγαμε πως είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις, από τη στιγμή μάλιστα ξεπετάγονται από το πουθενά συμμετοχές όπως αυτή της Σερβίας!

Η Σερβία, λοιπόν, επέλεξε μετά από διαγωνισμό να στείλει φέτος τις Hurricane με το «Hasta la vista», κάνοντας χιλιάδες Eurofans (και όχι μόνο) να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα. Ψυχραιμία, θα καταλάβετε γιατί.



Το κομμάτι του σέρβικου γυναικείου συγκροτήματος που ανέβηκε στο Youtube πριν λίγες ημέρες έχει καταφέρει να αγγίξει σχεδόν τα 4 εκατ. views, τα περισσότερα που έχει αυτή τη στιγμή κάποιο τραγούδι της Eurovision.

Ποιες είναι όμως αυτές οι Hurricane που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να πάρουν την πρωτιά; Το γκρουπ είναι σχετικά πρόσφατο, μιας και δημιουργήθηκε στα τέλη του 2017, λίγο μετά τους καταστροφικούς τυφώνες που χτύπησαν την Καραϊβική εκείνη την περίοδο. Εκεί οφείλει και το όνομά του, ενώ το πρώτο επίσημο κομμάτι τους γυρίστηκε στην Καραϊβική και έχει τίτλο «Irma, Maria», τα ονόματα των δύο τυφώνων.


Οι τρεις κοπέλες που το αποτελούν είναι η 26χρονη Sanja Vucic, η οποία είχε συμμετάσχει το 2016 στη Eurovision με τη Σερβία καταλαμβάνοντας την 18η θέση, η Ivana Nikolic, η οποία είναι τραγουδίστρια και πρωταθλήτρια χορού, καθώς και η Ksenija Knezevic, κόρη του διάσημου Μαυροβούνιου τραγουδιστή Knez.

Οι μοντέρνοι «Άγγελοι του Τσάρλι», όπως τις έχουν χαρακτηρίσει αρκετοί, μαζεύουν χιλιάδες views σε ότι video κι αν ανεβάσουν στο κανάλι τους, ενώ σε κάθε live τους γίνεται χαμός, μιας και προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο performance γεμάτο χορό και μουσική. Αυτό θέλουν να κάνουν και στη σκηνή της Eurovision.


View this post on Instagram

@hurricane_official for @story.srbija 🌪

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on




Πηγή: OneMan

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ