Οι παραστάσεις της Σχολής Χορού «Ρυθμός» εκπλήσσουν κάθε φορά το κοινό της Αγίας Νάπας

Το κοινό αυτή τη φορά παρουσίασε τη μουσικοχορευτική παράσταση «Dancing Around the World».

Article featured image
Article featured image

Για μία ακόμη φορά η Σχολή Χορού «Ρυθμός» κατενθουσίασε το πολυπληθές κοινό, το οποίο προσέτρεξε την Πέμπτη (27 Φεβρουαρίου) το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας για να παρακολουθήσει την μουσικοχορευτική παράσταση «Dancing Around the World».

Καινοτομία της παράστασης ήταν το γεγονός ότι τους σπουδαίους χορευτές συνόδευαν με ζωντανή μουσική πάνω στη σκηνή μουσικοί και δύο τραγουδίστριες, οι οποίοι απέδωσαν καταπληκτικά τόσο το ξένο όσο και το ελληνικό ρεπερτόριο που παρουσίασαν.

Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του Χειμερινού Καλλιτεχνικού Προγράμματος του Δήμου Αγίας Νάπας «Πολιτιστικός Χειμώνας 2019-2020», το οποίο καταρτίζει και παρουσιάζει σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εσείς ανάψατε το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο ή τρέχετε στις παραλίες (καλοκαιριάτικα);

Article featured image

Τόσες μόλις εβδομάδες χρειάζονται για να αρχίσει να μας παχαίνει η έλλειψη ύπνου

Article featured image

Γιατί ένας εξωπλανήτης ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας για την αναζήτηση ζωής πέρα από τη Γη