26χρονος γρονθοκόπησε τη μητέρα του στο πρόσωπο γιατί του έκρυψε το χαρτί υγείας

Πόση καραντίνα έχουμε ακόμα είπαμε;

Article featured image
Article featured image

Είναι πολλές οι μέρες του εγκλεισμού στο σπίτι και όπως όλα δείχνουν, ήδη άρχισαν τα πρώτα σημάδια της παράκρουσης.

26χρονος, που διαμένει με τη μητέρα του στο Λος Άντζελες, κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για επίθεση εναντίον της, μετά από έντονη διαμάχη που είχαν μεταξύ τους, για το χαρτί υγείας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, ο γιος της έκανε «υπερβολική χρήση» στο χαρτί υγείας καθημερινά και αυτή αποφάσισε να το κρύψει για να κάνει οικονομία, λόγω των ημερών της καραντίνας. Ξημερώματα της περασμένη Δευτέρας, ο 26χρονος Adrian Yan, που προφανώς αποφάσισε να πάει τουαλέτα, έψαχνε το χαρτί υγείας και δεν έβρισκε πουθενά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία έντονη λεκτική διαμάχη με τη μητέρα του. Η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Yan να χτυπά τη μητέρα του με μπουνιά στο πρόσωπο.

Προσωπικός φίλος της μητέρας, που βρισκόταν στην περιοχή, «συνέλαβε» αρχικά τον 26χρονο ενώ στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία για να καταγγείλουν σωματική ενδοοικογενειακή βία. Ο 26χρονος συνελήφθη με την καταγγελία της σωματικής επίθεσης, ενώ η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι καθώς ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός και δεν δέχτηκε κάποια ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, όλο αυτό ο διάστημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έχει παρατηρηθεί μία αύξηση στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. «Οι άνθρωποι αναγκάζονται να μείνουν μαζί και σπάνε τα νεύρα ο ένας του άλλου», δήλωσε ο Σερίφης Miller στο BuzzFeed.

Ωστόσο, συνεχίζει, οι περισσότερες κλήσεις που λαμβάνουν αφορούν λεκτικές διαφωνίες μεταξύ των μελών της οικογένειας και δεν καταχωρούνται ως εγκλήματα. «Είναι η πρώτη φορά που οικογενειακή διαφωνία για χαρτί υγείας, καταλήγει σε σωματική επίθεση με αποτέλεσμα τη σύλληψη του θύτη», σημειώνει ο Miller.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ