Εταιρεία ερωτικών ταινιών εξοπλίζει πορνοστάρ για να φτιάχνουν ταινίες απ’ το σπίτι

Τέτοιες μέρες είναι σημαντικό να υπάρχει δουλίτσα παιδιά!

Article featured image
Article featured image

Οι ηθοποιοί των ταινιών πορνό έχουν υποστεί (και αυτοι) ένα τεράστιο πλήγμα στα οικονομικά τους από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Τον προηγούμενο μήνα, o εθνικός οργανισμός εμπορίου για την βιομηχανία του πορνό, ζήτησε από τα στούντιο να σταματήσουν να γυρίζουν καινούργιες ταινίες «μέχρι νεωτέρας».

Για πολλούς, η συνεργασία με άλλους performer και η πρόσβαση στο στούντιο και τον εξοπλισμό είναι ένα τεράστιο κομμάτι του εισοδήματός τους - χωρίς αυτό, οι περισσότεροι είναι τώρα υποχρεωμένοι να το γυρίσουν στην ανεξάρτητη παραγωγή, μία μετάβαση που δεν είναι πάντα εύκολη.

Ο όμιλος Vixen ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κάνει αυτή τη μετάβαση πιο εύκολη για κάποιους performers, στέλνοντάς τους προσωποποιημένα δέματα με κάμερες, φώτα, sex toys και εσώρουχα ώστε να μπορούν να δουλέψουν πιο εύκολα από το σπίτι.

Συνολικά, το κόστος των πακέτων θα ανέρχεται στα 250.000 δολάρια (σχεδόν 230.000 ευρώ). Οι performer που θα πάρουν αυτά τα πακέτα θα πληρωθούν κανονικά για την ταινία που θα φτιάξουν στο σπίτι τους. Όλες οι ταινίες μαζί θα αποτελέσουν μία σειρά που θα λέγεται 'Intimates'.

Στα στούντιο του ομίλου Vixen, που έχει έδρα το Los Angeles, παράγονται μερικές από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές ταινίες πορνό. «Ο όμιλος Vixen είναι προωθεί εδώ και χρόνια την τέχνη της performance για ενήλικες και το κάνει αυτό με πρωτοφανή ποιότητα. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά των μοντέλων μέσα από ταινίες που ξεχωρίζουν. Παραμένουμε σταθεροί σε αυτές τις αξίες, ακόμα και όταν ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε ταινίες αλλάζει», γράφει η Διευθύντρια του ομίλου, Kayden Kross, στο Δελτίο Τύπου.

«Ο όμιλος Vixen θα επιδιώξει να εργαστεί με μια πληθώρα μοντέλων με ποικίλους τρόπους: Μπορούν να εμφανιστούν είτε με τον ερωτικό τους σύντροφο, είτε με τον συγκάτοικό τους, είτε μόνοι τους», είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο Motherboard. «Θα προτιμήσουμε τα μοντέλα που ξέρουν το brand μας, που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες με εμάς ή που απλά ταιριάζουν με αυτό που πιστεύουμε ότι αναζητούν οι πελάτες μας. Η αισθητική και η προϋπηρεσία τους είναι επίσης κάτι που θα λάβουμε φυσικά υπόψιν, όπως θα κάναμε και ανεξαρτήτως πανδημίας».

Το να επενδύεις στους performer και να ανταποκρίνεσαι με δημιουργικό τρόπο στην κρίση θέτει ψηλά τον πήχη για τη βιομηχανία - μία βιομηχανία που έχει αρχίσει ήδη να προσαρμόζεται σε μία αβέβαιη κατάσταση, με μερικά site να δίνουν έξτρα μισθό στους performer, δωρεάν περιεχόμενο στους χρήστες και υλικοτεχνική υποστήριξη στα μοντέλα.

«Πέρα από την παραγωγή μοναδικού περιεχομένου, ο πραγματικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να δώσουμε μία ουσιαστική ευκαιρία στους performer, και άπο δημιουργικής και από οικονομικής άποψης, σε μία τόσο εύθραυστη συγκυρία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Vixen.

To άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE US.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ