Τα πάρκα και τις παραλίες γέμισαν (και πάλι) οι Θεσσαλονικείς, για να ξεσκάσουν βρε αδερφέ

Τι κι αν δεν μπορούν να περάσουν τα διόδια, αυτοί έχουν τη θάλασσα.

Article featured image
Article featured image

Εξίσου με την Κύπρο, η Ελλάδα εδώ και καιρό εφάρμοσε αυστηρά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και ελέγχου των πολιτών, θέλοντας να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάπλωση του ιού, κάτι που όπως δείχνουν τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, φαίνεται να έχει καταφέρει.

Βέβαια, όπως τονίζουν συνεχώς και οι ειδικοί, μπορεί τα νέα να είναι αισιόδοξα, τυχόν εφησυχασμός και χαλάρωση των μέτρων, ωστόσο, θα είναι αυτοκτονία. Αλλά τι ξέρουν οι ειδικοί από αυτά;

still_1452094.jpg


Στη Θεσσαλονίκη ξέρουν καλύτερα, γι’ αυτό για ακόμη μία φορά μερίδα πολιτών αψήφησε τις οδηγίες προστασίας και αποστάσεων και βγήκαν βόλτα στη θάλασσα, για να πάρουν τον αέρα τους.

Με το Πάσχα να πλησιάζει και τους κατοίκους της πόλης να μην έχουν πλέον τη δυνατότητα να φύγουν για τα χωριά τους, καθώς τα διόδια έχουν κλείσει με αστυνομικά μπλόκα, κάποιοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την καλοκαιρία και να βολτάρουν αμέριμνοι στην παραλία, χωρίς να τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας.

Με τις εικόνες από την Μίκρα Θεσσαλονίκης να μην θυμίζουν σε τίποτα εικόνες χώρας σε καραντίνα, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (10/04), πολλοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους, μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ σε δηλώσεις τους αναφέρουν πως βγήκαν να πάρουν μία ανάσα, καθώς δεν αντέχουν άλλο την καραντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ