Καταβολή επιδομάτων: Ποιοι δικαιούχοι πήραν σειρά σήμερα

Χθες, το Υπουργείο κατέβαλε ειδικά επιδόματα σε 25 χιλιάδες εργαζομένους στις κατηγορίες «αυτοεργοδοτούμενος» και «άδεια φροντίδας παιδιού».

Article featured image
Article featured image

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχει συνεχιστεί και σήμερα η καταβολή των ειδικών επιδομάτων που αφορούν τα Σχέδια που υλοποιούνται για στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Σήμερα έχουν καταβληθεί σε περίπου 85.000 εργαζόμενους το ειδικό επίδομα ασθενείας και το ειδικό ανεργιακό επίδομα για τα Σχέδια Πλήρους και Μερικής Αναστολής Εργασιών της Επιχείρησης, επιπρόσθετα των 25.000 περίπου εργαζομένων για τους οποίους καταβλήθηκαν τα επιδόματα για την Ειδική Άδεια για Φροντίδα Παιδιών και το Ειδικό Επίδομα για Αυτοτελώς Εργαζομένους χθες.

Η καταβολή των υπόλοιπων επιδομάτων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και συνεχίζεται η προσπάθεια επιβεβαίωσης των στοιχείων για τους τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και για άλλα κενά που έχουν εντοπιστεί μετά την επεξεργασία των αιτήσεων.

Εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμα τα ειδικά επιδόματα, αυτό σημαίνει ότι οι αιτήσεις τους χρήζουν περαιτέρω επεξεργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ