Άλμπουμ Ριλίζ: Ήρθε η Φόλα

Οι ΓΑΒ μόλις κυκλοφόρησαν τον πρώτο (και ίσως ύστατο) δίσκο τους και αυτό είναι η είδηση της ημέρας.

Article featured image
Article featured image

Την τρέλα τους την αγαπήσαμε πριν μερικά χρόνια, όταν ανέλαβαν να μας διασκεδάσουν φτιάχνοντας covers γνωστών κομματιών στα δικά τους μέτρα. Η ξεχωριστή τρέλα που κουβαλούσαν και κουβαλούν, υπήρξε μια όαση σε όλη αυτή τη μουσική σοβαροφάνεια που μας βομβαρδίζει από παντού, εξου και ξεχώρισαν.

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας οι ΓΑΒ επέστρεψαν με την πιο ευχάριστη είδηση των ημερών, καθώς ανακοίνωσαν πως κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος τον οποίο μπορούμε να απολαύσουμε online τις μέρες τις καραντίνας και όχι μόνο.



«Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τον πρώτο (και ίσως ύστατό) μας δίσκο, που βρίσκεται πλέον εδώ να σας κρατήσει συντροφιά στις δύσκολες τούτες ημέρες της καραντίνας.

Πριν πατήσετε το κομβίον play, να πατήσουμε εμείς τις ευχαριστίες μας στα παιδιά: Thodoris Kouros Andreas Davison Theodoros Polykarpou Aristos Savva Demetris Yiasemides Estoudiantinos Symeonides Tomys Trittis Georgios Sofakis Gogos Thomas για τη συμμετοχή τους, στον Kostas Mademlis για την μυθική μίξη, στον Louis Stavros Yiannapis για τον εξαίσιο πίνακα που φιλοτέχνησε για το εξώφυλλο του δίσκου, στον Viktor Gountaras και το Studio Hervik που έβαλε μια τάξη στον γραφιστικά και (κατά)λοιπά στοιχεία και στον Markos M. Souropetsis γιατί ήταν πάντα εκεί.

Οι ηχογραφήσεις γίνανε στο Kingz Productions με τρόπο σπιτικό, η μίξη στο Magnanimous Recording Studio και το μάστερινγκ στο Athens Mastering Studios». .

Καλές ακροάσεις:
Αρίστη Πουλλή, Γιάννης Χρηστίδης, Lukasz Walewski, Γιάννης Λακκοτρύπης και Νικόλας Τρύφωνος.




Buy/Stream here:

Spotify: https://spoti.fi/3bDHEhB

Google Play: https://bit.ly/2UWc7k2

Deezer: https://bit.ly/2JwWfiR

Amazon Music: https://amzn.to/39AqbFj

Apple Music: https://apple.co/2X5ZhCq

A! και εδώ----> https://www.youtube.com/playlist

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι αυτός ο δίσκος να μην είναι ύστατος…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ