Ο Δημήτρης Μεσημέρης ερμηνεύει ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια

«Εγκλεισμός, μετά μουσικής: Στην εποχή του κορωνοϊού», ονομάζεται η σειρά από βίντεο που ανεβάζει κάθε μέρα στο Facebook ο Δημήτρης Μεσημέρης.

Article featured image
Article featured image

Μέχρι στιγμής έχει διασκευάσει 15 γνωστά τραγούδια, με την τελευταία διασκευή να αφορά στο παραδοσιακό «Τριανταφυλλένη», ένα από τα πιο όμορφα κυπριακά τραγούδια, σε στίχους Δημήτρη Λιπέρτη και μουσική Μιχάλη Χριστοδουλίδη.

Τριανταφυλλένη

Εγκλεισμός, μετά μουσικής: Στην εποχή του κορωνοϊού - Video 15 #εγκλεισμός2020 Demetris Mesimeris Αγαπημένο κυπριακό τραγούδι η “Τριανταφυλλένη” σε στίχους του Δημήτρη Λιπέρτη και μουσική Μιχάλη Χριστοδουλίδη. #μένουμε_σπίτι #stayhome #music

Posted by Demetris Mesimeris on Wednesday, 1 April 2020


Ένα τραγούδι που ως γνωστό ανέδειξε με την ερμηνεία του και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα 14 τραγούδια που διασκεύασε ο Δημήτρης αυτές τις μέρες είναι και το υπέροχο «Οι γλάροι», που πρώτος τραγούδησε ο Πάνος Γαβαλάς. Μάλιστα, αυτό το ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα του, Στέλιο Μεσημέρη, ο οποίος τον συνόδευσε με το μπουζούκι.

Οι γλάροι

Εγκλεισμός, μετά μουσικής: Στην εποχή του κορωνοϊού - Video 10 #εγκλεισμός2020 Demetris Mesimeris Stelios Mesimeris "Οι γλάροι" σε στίχους του Χαράλαμπου Βασιλειάδη και μουσική Νίκου Μεϊμάρη. Πρώτη ερμηνεία από τον Πάνο Γαβαλά.

Posted by Demetris Mesimeris on Friday, 27 March 2020


Δείτε όλα τα βίντεο της σειράς «Εγκλεισμός, μετά μουσικής: Στην εποχή του κορωνοϊού» ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ