Το μεγαλύτερο viral των ημερών έγινε πάνω σε μία ταράτσα

Ποιος θα μπορέσει να το ξεπεράσει αυτό;

Το μεγαλύτερο viral των ημερών έγινε πάνω σε μία ταράτσα

Ποιος θα μπορέσει να το ξεπεράσει αυτό;

Article featured image
Article featured image

Ένα μήνα και κάτι σε καραντίνα, το μυαλό μας εφηύρε απίστευτες πατέντες για να την βγάλει καθαρή από την περίεργη αυτή κατάσταση. Ανακαλύψαμε ταλέντα που δεν ξέραμε, ικανότητες που δεν ξέραμε και γίναμε πολύ καλύτεροι σε πράγματα που ήδη ήμασταν καλοί.

Όταν η λέσχη τένις στο Finale Ligure, μια μικρή πόλη στη βόρεια Ιταλία, έκλεισε στις αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας, οι προπονητές του προκάλεσαν τους νεαρούς παίκτες τους να βρουν εφευρετικούς τρόπους για να συνεχίσουν την προπόνηση. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του Tennisclub Finale στο Facebook.

Έδειχναν τους νεαρούς παίκτες και παίκτριες να εξασκούνται με ή χωρίς ρακέτες ή, σε μια περίπτωση, με μια μακριά σκούπα.

Αρκετοί φαίνονται να χτυπούν τα μπαλάκια στους τοίχους των δρόμων ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιο ή το οικογενειακό σαλόνι τους.

Τα βίντεο έμοιαζαν με πολλά άλλα που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #tennisathome hashtag, αλλά ένα ξεχώρισε, τραβώντας την προσοχή του ATP, των σούπερ σταρ του τένις και των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Οι Vittoria, 14, και Carola, 11 ετών, ανέβηκαν στις ταράτσες των γειτονικών κτιρίων τους και δημιούργησαν το απόλυτο viral.

«Ήταν δική τους ιδέα. Είναι φίλες και ζουν σε γειτονικά κτίρια»,, δήλωσε ο προπονητής τους Dionisio Poggi στο AFP. «Δεν είναι στην ίδια ηλικία, οπότε δεν προπονούνται στην ίδια ομάδα και δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία. Αλλά είναι και οι δύο δυνατές και παίζουν ανταγωνιστικά», συμπλήρωσε.


Το viral βίντεο κοινοποιήθηκε, μεταξύ πολλών άλλων και από την νούμερα ένα τενίστρια στον κόσμο, Tracy Austin, η οποία έγραψε πως δεν πιστεύει να μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει το ρεκόρ των δύο κοριτσιών. Ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από αυτό που κατάφεραν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ