Βίντεο δείχνει πλήθος πιστών να κάνουν κανονικά Ανάσταση σε χωριό της επ. Λάρνακας

Θα διερευνηθούν όλα τα βίντεο, τόνισε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, και θα πρέπει να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στο SigmaLive, η Αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο από Λειτουργίες σε συγκεκριμένο Ναό στο Αβδελλερό.

Στο βίντεο, μάλιστα, που εντόπισε το SigmaLive από λογαριασμό στο Facebook, πιστοί φαίνεται να μετέβησαν στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσεως για τη Λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων στο Αβδελλερό, στη Λάρνακα, φαίνεται να είναι πάντως περισσότερες από μία, καθώς αριθμός πιστών μετέβηκε για εκκλησιασμούς σε τουλάχιστον τρεις Λειτουργίες.

Μιλώντας στις «Τομές στα Γεγονότα» ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε πως διερευνάται υπόθεση εναντίον όσων συμμετείχαν και σε αυτή αλλά και σε άλλες Λειτουργίες. «Όταν παραβιάζονται τα διατάγματα είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάζουμε με κάθε σοβαρότητα. Θα διερευνηθούν όλα τα βίντεο και θα πρέπει να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι».

Τα βίντεο, ανέφερε, εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, την Κυριακή του Πάσχα εντοπίστηκαν δέκα πιστοί να φεύγουν από Μοναστήρι στην ίδια κοινότητα και καταγγέλθηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Sigmalive.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ