«Κι εμείς κάνουμε σεξ, αλλά δεν το μαθαίνει όλο το τετράγωνο»

Το viral σημείωμα ενοίκου πολυκατοικίας προς την ενοχλητική γειτόνισσά του.

Article featured image
Article featured image

Όλοι όσοι μένουν σε πολυκατοικίες, ειδικά αν το κτήριο χρονολογείται, γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως η ηχομόνωση δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Και μπορεί υπό κανονικές συνθήκες αυτό να μην είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού τις περισσότερες ώρες είμαστε εκτός σπιτιού, αλλά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και τον περιορισμό στο σπίτι, το να έχεις ενοχλητικούς γείτονες που δεν σέβονται την ησυχία των υπολοίπων, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση ενοίκου σε πολυκατοικία στην Ελλάδα, του οποίου η γείτονες όπως φαίνεται, εμπνεύστηκαν από την καραντίνα και ξέδωσαν ερωτικά, γεγονός που έμαθε όλη η πολυκατοικία, προφανώς από τις φωνές της κυρίας.

Ο ενοχλημένος, από την οχληρία, ένοικος έγραψε ένα χειρόγραφο σημείωμα προς την ενοχλητική γειτόνισσα, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ τις έλεγε πως «κι άλλοι κάνουν σεξ στην πολυκατοικία, αλλά δεν το μαθαίνει όλο το τετράγωνο»: «Παρακαλείται η κυρία που κάνει εντόνως αισθητή την παρουσία της κάθε βράδυ με το σεξουαλικό της ταπεραμέντο, να κατεβάσει τις εντάσεις της γιατί κάποιοι προσπαθούν να διαβάσουν. Κι εμείς κάνουμε σεξ, αλλά δεν το μαθαίνει όλο το τετράγωνο».

foititis.jpg

Το σημείωμα, εννοείται, πως έγινε viral στα social media κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ