Δισεκατομμυριούχος, ελληνοκυπριακής καταγωγής, υποψήφιος νονός του Camp Nou

Στο εξωτερικό συμβαίνουν πραγματάκια!

Article featured image
Article featured image

Ο Ελληνοκυπριακής καταγωγής, Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Alki David, είναι ο πρώτος ενδιαφερόμενος για την ονοματοδοσία του Camp Nou.

Το ενδιαφέρον του 51χρονου επιχειρηματία, προέκυψε μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, πως το ιστορικό στάδιο θα έχει νέο όνομα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, με τα έσοδα αυτής της ενέργειας, να διατίθενται για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

alkidavid.jpg


Όπως αποκάλυψε ο Alki David, έχει ήδη συζητήσει σε πρώτο επίπεδο με τους διοικούντες για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Ο Alki David, διαθέτει -μεταξύ άλλων- την εταιρεία streaming «FilmOn TV» και την φαρμακευτική εταιρεία «Swissx», οι οποίες φαίνονται ως επικρατέστερες για να διεκδικήσουν την ονοματοδοσία του Camp Nou.

190516100542_alkis-david.jpg

alkis.jpg


Επίσης είναι ιδιοκτήτης της Hologram USA, η οποία παρέχει ολογράμματα καλλιτεχνών όπως του 2Pac και του Μάικλ Τζάκσον για μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις όπως τα μουσικά βραβεία Billboard.

«Η επαφή έγινε στις αρχές της εβδομάδας και είμαι πεπεισμένος ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί», δήλωσε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail και πρόσθεσε: «Είναι μια ευκαιρία για την οποία είμαι αισιόδοξος. Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή του αθλήματος και συνάδει με τα τρέχοντα σχέδιά μου».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Alki David καταδικάστηκε από την αμερικανική Δικαιοσύνη, να καταβάλει σε συνεργάτη του το ποσό των 53,6 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ