Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε τις ομορφιές του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο του έργου iLIFE-TROODOS ετοιμάστηκε ένα ντοκιμαντέρ αποκλειστικά για το Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους. Το ντοκιμαντέρ προβάλλει τις απαράμιλλες ομορφιές του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους μέσα από τις τέσσερις εποχές. Στοιχεία όπως η γεωλογία, η βιοποικιλότητα και οι οικοσυστημικές υπηρεσίες παρουσιάζονται στον τηλεθεατή με απλό και ελκυστικό τρόπο, προκαλώντας του την έντονη επιθυμία να το επισκεφθεί, να το εξερευνήσει, να το απολαύσει. Το ντοκιμαντέρ κάνει ιδιαίτερη μνεία στα χωριά της περιοχής και τους πετρόκτιστους οικισμούς, προωθώντας παράλληλα τα τοπικά φεστιβάλ και στοιχεία πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο στο www.bit.ly/TroodosFilm στις ακόλουθες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρωσικά και θα προβάλλεται από τον Απρίλιο του 2020 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Τροόδους.

Το έργο iLIFE-TROODOS με τίτλο «Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους: Προώθηση φυσικών αξιών και οικοσυστημικών υπηρεσιών» συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ilifetroodos.eu

Τρόοδος. Είναι, στη Φύση μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ