Η Μητρόπολη Μόρφου μας προτρέπει (ψύχραιμα) να στοκάρουμε φαγητό για έναν χρόνο

Με τίτλο «Η αναγκαία τροφοδοσία διάρκειας ενός χρόνου, για ένα νοικοκυριό», η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου μάς δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Article featured image
Article featured image

Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση δίνεται στο εισαγωγικό σημείωμα του άρθρου: «Γιατί ο καλός διοικητής είναι αυτός που προνοεί, προβλέπει και προλαμβάνει τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων».

Αναφέρει επακριβώς το εισαγωγικό σημείωμα:

«Ως Ιερά Μητρόπολις Μόρφου προτείνουμε να αποθηκεύσουμε βασικά είδη διατροφής για ένα χρόνο για την οικογένειά μας, αλλά και για να τα μοιραστούμε με αυτούς που δεν θα έχουν, αν χρειαστεί.

Τα προτείνουμε αυτά γιατί ο καλός διοικητής είναι αυτός που προνοεί, προβλέπει και προλαμβάνει τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Μακάρι, να μην χρειαστεί! Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε και για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός».

Δύο είναι τα τινά. Είτε όντως έρχονται χρόνια δύσκολα είτε η Μητρόπολη Μόρφου παίρνει ποσοστά από τις υπεραγορές. Για πιο άλλο λόγο να μας βάλει κάποιος να στοκάρουμε για έναν ολόκληρο χρόνο, κάνοντας link μάλιστα ένα άρθρο από το peliti.gr με χρήσιμες συμβουλές οργάνωσης του κελαριού μας και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ