Το νέο challenge που παίζει στα social είναι λίγο… άκυρο

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μ’ αυτό μας φέρνει τρόμο.

Article featured image
Article featured image

[Απολογούμαστε προκαταβολικά στον Νίκο Καββαδία].

#ΜένουμεΣπίτι είναι τη αφήγημα και είναι αναμενόμενο πως ο εγκλεισμός μάς έχει ωθήσει σε ενέργειες που πριν δεν θα σκεφτόμασταν να πράξουμε.

Όπως για παράδειγμα τη συμμετοχή μας σε δεκάδες challenges που ξεπηδούν συνεχώς στα social media και μας προκαλούν να ξυρίσουμε το κεφάλι, να βάλουμε παλιές παιδικές φωτογραφίες, να τραγουδήσουμε ή να φορέσουμε ένα… μαξιλάρι.

Αυτό το τελευταίο, είναι το καινούργιο trend που τρέχει στα social media εδώ και λίγο καιρό και ζητά από τους χρήστες να πάρουν ένα μαξιλάρι και να το στερεώσουν πάνω τους με όποιο τρόπο μπορούν. Το αποτέλεσμα, φυσικά, το απαθανατίζεις και το ανεβάζεις στο #quarantinepillowchallenge, έτσι για να έχουμε να λέμε.

Αντιλαμβανόμαστε το συμβολισμό του μαξιλαριού με την καραντίνα και τη νέα αυτή περίοδο που βιώνουμε αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε αστείο ούτε ενδιαφέρον... στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Мысли кончились, а просекко нет. #покавседома 🛏 #quarantinepillowchallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Наталия (@zelle) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ничто так не поднимает настроение как яркий макияж и новый наряд💄🤣😁 ⠀ Так я решила поучаствовать в #quarantinepillowchallenge #pillowchallenge #stayhome 🛌 ⠀ Р.S: 💓 Дорогой, спасибо, что поддерживаешь мои безумства 🤩🔥🥳🤣 ⠀ 😀 Как считаете, нужно ли наряжаться дома или Вы сторонник привычных вещей? ⠀ 😋😉 Делитесь, а в чем Вы сегодня остались дома??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Лидия Петрова (@petrovalidia) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1 или 2? #quarantinepillowchallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐙𝐡𝐚𝐧𝐝𝐲𝐛𝐚𝐲𝐞𝐯𝐚 𝐆𝐮𝐥𝐝𝐢𝐧𝐚 (@guldina_kz) στις


Γιατί στο Twitter η προσέγγιση είναι εντελώς διαφορετική:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ