Αγαπήσαμε σπίτι Ρουβά [εικόνες & βίντεο]

Ένα από τα σπίτια που είδαμε και ξεχωρίσαμε όλο αυτό το διάστημα είναι αυτό της οικογένειας Ρουβά.

Article featured image
Article featured image

Εν μέσω περιοριστικών μέτρων είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά σπίτια, διασήμων και όχι μόνο. Τόσο μέσα από τις (μέσω Skype, Zoom κλπ) συνδέσεις όσο και μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούσαμε όλοι, μη έχοντας κάτι άλλο να ανεβάσουμε στα social media.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι το σπίτι του Σάκη Ρουβά, στο Νέο Βουτζά, κυριολεκτικά μέσα στη φύση!


Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μάλιστα με αφορμή τη διαφορετική βραδιά που παρουσίασε η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ με τίτλο «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ», είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον πανέμορφο κήπο της οικογένειας αλλά και το μποστάνι, εκεί οπού ο τραγουδιστής καλλιεργεί φρούτα και λαχανικά.

«Εγώ συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός ζωής… δεν μας έχει επιβάλλει η ζωή τον ρυθμό. Εμείς έχουμε βάλλει έναν ρυθμό στον εαυτό μας. Τώρα που είμαι συνέχεια στο σπίτι, βλέπω πόσο πολύ τα παιδιά μεταξύ τους συνεργάζονται διαφορετικά, πόσο εγώ με τα παιδιά μου αναπτύσσω διαφορετική σχέση. Μάθαμε να συμβιώνουμε περισσότερο», είπε.

Σε σχέση με το εσωτερικό του σπιτιού, όλο αυτό το διάστημα είδαμε φωτογραφίες αλλά και βίντεο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη.

View this post on Instagram

Weekend mood 🔛

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on


rouvas-8.jpg

rouvas-zigouli-spiti-12.jpg

rouvas-zigouli-spiti-9.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ