Ένα αναζωογονητικό live session από το Κάβο Γκρέκο

Μία ομάδα φίλων, οι «φίλοι του ηλιοβασιλέματος» όπως προσδιορίζονται, ετοίμασαν ένα ξεχωριστό μουσικό live από το ίσως πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού.

Ένα αναζωογονητικό live session από το Κάβο Γκρέκο

Μία ομάδα φίλων, οι «φίλοι του ηλιοβασιλέματος» όπως προσδιορίζονται, ετοίμασαν ένα ξεχωριστό μουσικό live από το ίσως πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού.

Article featured image
Article featured image

Ιδανικά την Παρασκευή, 15 Μαΐου, θα έπρεπε όλοι να ετοιμάζαμε προμήθειες, μαγιό και πετσέτες και να ξεκινούσαμε για το Κάβο Γκρέκο, για να απολαύσουμε από κοντά το μαγευτικό σκηνικό που θα στηθεί από την ομάδα των «Sunsets n’ Friends» με πρωταγωνίστρια την Dj Demi Consta, η οποία θα παίξει μουσική, την ώρα που δύει ο ήλιος, σ’ ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νησιού.

Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο θα αργήσει να γίνει, μία ομάδα φίλων, οι Sunset n’ Friends, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα ιδιαίτερο project το οποίο βασίζεται πάνω στα νέα δεδομένα –της κοινωνικής αποστασιοποίησης- που δημιούργησε η πανδημία.

Έχοντας κατά νου τις ομορφιές του τόπου και την αγάπη τους για κάθε γωνιά του νησιού, αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνωστούς dj’s του νησιού διοργανώνοντας συναυλίες σε όλο το νησί, χωρίς κοινό, αλλά με live αναμετάδοση από διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ήδη η ομάδα πραγματοποίησε δύο events στην παραλία μπροστά από το Ammos Beach Bar στη Λάρνακα και στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, ενώ την Παρασκευή 15 Μαΐου, η Dj Demy Consta στήνει τα decks της στο Κάβο Γκρέκο για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά.

96829406_126158445729017_6984910433085816832_n.jpg


Η όλη προσπάθεια γίνεται για τη συλλογή χρημάτων με σκοπό τον επαναπατρισμό των Κύπριων φοιτητών που βρίσκονται σήμερα στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στο νησί. Οι δωρεές είναι διαδικτυακές και μπορούν να γίνονται στην πιο κάτω διεύθυνση: https://gogetfunding.com/sunsetsnfriends/«Στη ζωή μας είμαστε αρκετά τυχεροί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ασφαλή νησιά της γης. Αυτό το νησί μάς βοήθησε να καλλιεργήσουμε το πραγματικό νόημα της οικογένειας και της φιλίας. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε μέρος αυτής της αγάπης! Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά αυτού του νησιού ενώ απολαμβάνουμε καλή μουσική με ανθρώπους που αγαπάμε. Η έναρξη αυτού του έργου εμπνεύστηκε από την ομάδα, στη μέση των πρωτοφανών γεγονότων σε όλο τον κόσμο, που επέφερε η πανδημία του Covid-19. Ο κύριος στόχος είναι να διαδώσουμε θετική ενέργεια, παρέχοντας ζωντανές μουσικές ερμηνείες από τοπικούς DJs, με κάθε εκδήλωση να πραγματοποιείται σε διαφορετικές και προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες του νησιού», σημειώνει η ομάδα Sunset n’ Friends.


*Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Συλλούρη του Υφυπουργού Τουρισμού και του Δήμου Αγίας Νάπας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ