Αυξημένη η κίνηση στις παραλίες [πήγε ο κόσμος, πήγε και η Αστυνομία]

Εικόνες και βίντεο από την παρουσία της Αστυνομίας στα παράλια, που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι το κύμα έτσι ώστε να εφαρμόσουν τα διατάγματα.

Article featured image
Article featured image

Μέχρι και την 1η Ιουνίου, όπου, σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα, θα επιτρέπεται η λειτουργία και πρόσβαση στις οργανωμένες παραλίες, η παρουσία μας στη θάλασσα και τη παραλία δικαιολογείται μόνο για σωματική άσκηση.

Αυτό, όπως έχουμε ακούσεις τις προηγούμενες ημέρες, μεταφράζεται σε ένα γρήγορο μπάνιο και μετά… δρόμο. Ούτε ηλιοθεραπεία ούτε καν παραμονή στην άμμο. Έτσι κι αλλιώς, στις περισσότερες παραλίες -αν όχι σε όλες- δεν υπάρχουν ακόμα ξαπλώστρες από τους Δήμους.

Λόγω και των ψηλών θερμοκρασιών, ουκ ολίγοι πολίτες αναπόφευκτα αναζητούν δροσιά στη θάλασσα, ενώ μαζί με αυτούς φτάνουν στην παραλία και οι αστυνομικοί.

Όπως και να το κάνουμε, όσο κι αν η παρουσία της αστυνομίας δικαιολογείται ένεκα της ανάγκης για εφαρμογή των διαταγμάτων, ειδικά από τη στιγμή που κάποιοι συμπολίτες μας δεν συμμορφώνονται με τις οδηγίες, εντούτοις, όπως και να το κάνουμε, οι εικόνες από διάφορες επαρχίες με αστυνομικούς στην παραλία να κάνουν συστάσεις (ή και να καταγγέλλουν) πολίτες, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστες.

αστυνομία λεμεσός.jpg
Λεμεσός

Τα λόγια είναι περιττά. 😶 #ρεζιλίκια

Posted by Vladimiros Sambugasidis on Friday, 15 May 2020

009ded96-16de-4717-bd1a-06b4374886d3.jpeg
Αγία Νάπα

λεμεσός παραλία.jpg
Παρασκευή, στον παραλιακό της Λεμεσού [Φώτο Κόκος]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ