Το ηλ. έγκλημα εντόπισε άτομο που πιθανόν να σχετίζεται με το βίντεο της κακοποιημένης αλεπούς

Η Αστυνομία Κύπρου προχώρησε στη σύλληψή του. Τι βρέθηκε στην οικία του.

Article featured image
Article featured image

Μετά τον ντόρο και την οργή που προκάλεσε χθες, Κυριακή, βίντεο που κυκλοφόρησε στα social video, απεικονίζοντας την κακοποίηση μίας μικρής αλεπούς, το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του ατόμου που ανέβασε το βίντεο και αφού προχώρησε σε εξακρίβωση των στοιχείων του, η Αστυνομία Κύπρου προχώρησε στη σύλληψή του.

Ύποπτος 47χρονος άντρας που διαμένει σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας, στην οικία του οποίου –μετά από έρευνα- εντοπίστηκαν κυνηγετικά όπλα, τα οποία βρίσκονται νόμιμα στην κατοχή του, ενώ κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα για να τύχουν εξετάσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνώνται και άλλες αναρτήσεις από τον ίδιο. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου. Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για σχολική εργασία και βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση

Article featured image

Ένας ορειβάτης ξαναβρήκε το σακίδιό του 60 χρόνια μετά την πτώση του σε παγετώνα

Article featured image

Τι κρυβόταν στα χρώματα των έργων της Αρχαίας Αιγύπτου και άντεξαν για χιλιάδες χρόνια