Η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας για το φημολογούμενο «διαζύγιο» σε σχέση με την Πλατεία

Ποιος αναλαμβάνει απ' εδώ και πέρα;

Article featured image
Article featured image

Σε χθεσινό δημοσίευμα του «Φ» αναφερόταν πως δρομολογείται το διαζύγιο μεταξύ Δήμου Λευκωσίας και του εργολάβου της Πλατείας Ελευθερίας, αλλά και πως… θα γίνει επίκληση ασυμφωνίας…χαρακτήρων. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα, ο επίσημος λόγος είναι ότι οι σχέσεις του αρχιτέκτονα και του εργολάβου έφτασαν σε σημείο που δεν μπορούν να συνεννοηθούν.


δημος 1.jpg


Πιο κάτω αυτούσια η σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας:

Ο Δήμος Λευκωσίας, αφού έλαβε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, αποφάσισε όπως αναλάβει ο Δήμος την ολοκλήρωση των...

Posted by Δήμος Λευκωσίας on Tuesday, 19 May 2020


Ο Δήμος Λευκωσίας, αφού έλαβε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, αποφάσισε όπως αναλάβει ο Δήμος την ολοκλήρωση των εσωτερικών χώρων που περιλαμβάνονται στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας. Η απόφαση αυτή λήφθηκε προκειμένου να επιτευχθεί η επίσπευση της εργασίας και ο χρονικός συντονισμός με τη διαδικασία προκήρυξης προσφορών για ενοικίαση και διαχείριση των χώρων, δεδομένου ότι η εκτέλεση του έργου προχωρά προς την ολοκλήρωση του.

Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε ότι όλα τα παγκάκια στο επίπεδο της γέφυρας της Πλατείας και στους γύρω δρόμους έχουν τοποθετηθεί και το αργότερο αρχές του επόμενου μήνα, θα γίνει η ασφαλτόστρωση της Ομήρου. Με την ολοκλήρωση της Λεωφόρου και τη χρήση της από το κοινό, θα γίνει πιο εύκολα αντιληπτό ότι το έργο της Πλατείας Ελευθερίας στο επίπεδο της πλατείας έχει ολοκληρωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ