Στη Λεμεσό το πρώτο βράδυ της άρσης των μέτρων έγινε «παναΰριν»

Πολλοί, βλέποντας τα βίντεο στα social media, αναρωτήθηκαν εάν πήρε το πρωτάθλημα κάποια από τις ομάδες της πόλης.

Article featured image
Article featured image

Πρώτη μέρα άρσης σχεδόν όλων των περιοριστικών μέτρων η χθεσινή Πέμπτη, 21 Μαΐου και όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι από εμάς φρόντισαν κάποια έξοδο για να γιορτάσουν το γεγονός.

Ωστόσο στη Λεμεσό τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά, αφού εκατοντάδες κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους με δεκάδες αυτοκίνητα να μπλοκάρουν την κυκλοφορία, κόσμος να περιφέρεται αλαλάζοντας και την πόλη να κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς που σε πολλούς θύμιζαν πανηγυρισμούς πρωταθλήματος ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πιο έντονα το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, προς την περιοχή του κάστρου, αλλά και στην περιοχή του εναερίου, όπου μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να διακόψουν το υπάιθριο πάρτι που είχαν στήσει νεαροί με μουσικές και αλκοόλ.


Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο το τι γινόταν χθες βράδυ στη Λεμεσό, ενώ τα γεγονότα επιβεβαιώνουν και αναγνώστες της CITY οι οποίοι θέλησαν να περπατήσουν στον παραλιακό πεζόδρομο και εν τέλει εγκατέλειψαν τις προσπάθειες, όταν αντιλήφθηκαν το χάος που επικρατούσε.

Τα βίντεο ανέβηκαν στο διαδικτυακό γκρουπ 'Λεμεσός'

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ