Tο αποκαλυπτικό underboob μπικίνι θα είναι η πιο τολμηρή τάση του καλοκαιριού

Less is more (to show).

Article featured image
Article featured image

Όταν πριν μερικές ημέρες γράφαμε για το μαγιό τρικίνι, το οποίο θα κατακτήσει την αγορά για φέτος, τουλάχιστον, όσο περίεργος και να μας φαινόταν ο συνδυασμός μαγιό-μάσκας, είχε μια λογική, με όλα όσα περάσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Κανείς, ωστόσο, δεν περίμενε πως το underboob bikini θα ήταν αυτό που θα ακολουθούσε και θα γινόταν τάση.

Λίγο μετά την καραντίνα και την άρση των μέτρων, οι διάσημες influencers έβγαλαν τις πιτζάμες και φόρεσαν το περιβόητο underboob μαγιό, δίνοντας δώρα στους followers τους στο Instagram.

Πρώτη και καλύτερη υιοθέτησε αυτό το νέο μαγιό η Bella Hadid. Φόρεσε ένα πράσινο σμαραγδί τοσοδούλι μπικίνι, πόζαρε με νάζι στον φακό και, παρόλο που δεν έβαλε καν λεζάντα στη φωτογραφία, σχεδόν 2 εκατομμύρια ακόλουθοί της πάτησαν την κόκκινη καρδούλα.


Ακολουθεί η Rita Ora, που πόσταρε φωτογραφίες της με ένα σούπερ αποκαλυπτικό, μικροσκοπικό λαδί μπικίνι με φόντο έναν υπέροχο μπλε ουρανό. Όλες οι λήψεις έχουν τραβηχτεί από κάτω και τη δείχνουν σε διάφορες πόζες στον ηλιόλουστο κήπο του σπιτιού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Me: hey what you reading? You: ffs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) στις

Από αυτή τη νέα τάση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η πάντα τολμηρή Emily Ratajkowski, η οποία έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ από το περσινό καλοκαίρι. Το μοντέλο –που διαθέτει δική της σειρά μαγιό, τα Inamorata– φοράει συχνά πολύ κοντά μπλουζάκια που αποκαλύπτουν το κάτω μέρος του στήθους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Adventurin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Άλλη μια γνώριμη της τάσης αυτής είναι η Kendall Jenner. Το 2019 είχε φωτογραφηθεί φορώντας ένα μπικίνι του οποίου το κάτω μέρος είχε ψηλόμεσο δέσιμο. Η νέα αυτή λατρεία για τα αποκαλυπτικά μπικίνι δεν πέρασε απαρατήρητη στο διάσημο μοντέλο και έτσι έκανε μια ανάρτηση από τις περασμένες καλοκαιρινές της διακοπές γράφοντας: «Εγώ και αυτό το μαγιό: έρωτας». Ένας έρωτας που σίγουρα θα συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

i wanna go back so bad 📷 @amberasaly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

me and this bikini: a love story

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ