Γυναίκα έσωσε σπασμένο αυγό κουβαλώντας το στο εσώρουχό της για 35 μέρες

Προσπάθησε να το επωάσει όπως θα έκανε η μαμά του και τα κατάφερε.

Article featured image
Article featured image

Μία περίεργη ιστορία εξελίχθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν μία οικογένεια πηγαίνοντας βόλτα στο πάρκο, «έπεσε» πάνω σε μία διαλυμένη φωλιά πάπιας. Η μητέρα της οικογένειας, η Betsy Ross, εντόπισε μέσα στη φωλιά ένα αυγό, το οποίο είχε μία ρωγμή και το οποίο εάν άφηναν εκεί θα πέθαινε. Έτσι, έπειτα και από τις πιέσεις των παιδιών της, αποφάσισαν να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι και να προσπαθήσουν να το σώσουν.

Όπως ανέφερε η ίδια σε τοπικά Μέσα, δεν είχε ιδέα τι έπρεπε να κάνει και πώς να το σώσει. Προφανώς δεν είχε επωάσει ξανά αυγό.

1-45.jpg

2-41.jpg

3-41.jpg

Μάλιστα τηλεφώνησε στο τοπικό καταφύγιο άγριας ζωής όπου της είπαν ότι δεν δέχονταν αυγά. Ρώτησε τον καταφύγιο αν θα δεχόταν το ζώο όταν εκκολαφθεί και αυτοί συμφώνησαν να το δεχτούν.

Έτσι έβαλε το αυγό στο σουτιέν της για να το κρατήσει ζεστό και άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο πώς να επωάσει ένα αυγό πάπιας. Το είχε στο σουτιέν της για 35 μέρες και μέρα και νύχτα και το έδινε στον άντρα της μόνο όταν έμπαινε στο ντους.

7-39.jpg

9-36.jpg

10-35.jpg

«Όταν πέρασαν 35 μέρες, άρχισα να ακούω αμυδρά τιτιβίσματα και το ράμφος του πουλιού άρχισε να σπρώχνει το τσόφλι του αυγού. Γεννήθηκε πρόωρα και ήταν ακόμη κολλημένο. Του έβαζα αντιβιοτικό στην κοιλιά δυο φορές τη μέρα. Είναι θαύμα που έζησε», λέει.

11-35.jpg

12-35.jpg

13-34-750x999 (1).jpg

Την επόμενη μέρα ξύπνησε και είδε το παπί να περπατάει. Όταν μεγάλωσε λίγο, το άφηνε να κολυμπά στην μπανιέρα και τις λακκούβες της αυλής.

14-32 (1).jpg

15-33.jpg

16-26.jpg

Το παπάκι κοιμόταν μαζί της και του έφτιαξε και ένα μικρό καλάθι για να το παίρνει μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ