Κάπως έτσι θα πραγματοποιούνται οι συναυλίες φέτος το καλοκαίρι;

Στη Γερμανία και όχι μόνο πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα συναυλίες και DJ events, με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το Mixmag, την προηγούμενη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε μια συναυλία στην πόλη Schüttorf, κοντά στα ολλανδικά σύνορα, ένα πολύ ιδιαίτερο DJ event, από τον ιδιοκτήτη του τοπικού Club Index.

Συγκεκριμένα, στον χώρο στάθμευσης του κλαμπ, δημιουργήθηκε μια κανονική σκηνή όπως συμβαίνει στα φεστιβάλ, εξοπλισμένη με κανονικό συναυλιακό ηχοσύστημα και φωτισμό, ενώ εκεί βρέθηκαν 250 αυτοκίνητα, όπου στο καθένα υπήρχαν δύο άτομα που απολάμβαναν το party.

Drive in rave

A drive-in rave happened in Germany cc Nitefield

Posted by Mixmag on Saturday, 2 May 2020

Μιλώντας στο Mixmag, o ιδιοκτήτης του κλαμπ ανέφερε πως το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως δεν υπήρχε τρόπος για διάδραση με το κοινό. Αυτό που βοήθησε είναι πως οι θεατές κόρναραν ή έκαναν σινιάλο με τα φώτα τους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το απαιτούμενο feedback στους DJs που βρίσκονταν πίσω από τα decks.

Car rave 2

Crazy car rave!

Posted by Mixmag on Saturday, 2 May 2020


Το World Club Dome διοργανώνει επίσης αντίστοιχα events στο Ντίσελντορφ, με το επόμενο να πραγματοποιείται αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ οι Forbes αναφέρουν επίσης ότι πρόσφατα έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιες συναυλίες και στη Δανία.

Κάτι αντίστοιχο, φυσικά, είχε συμβεί και στα μέσα Απριλίου, με την πραγματοποίηση μιας drive-in συναυλίας στην Κολωνία.

Το συγκρότημα «Brings» εμφανίστηκε στον χώρο ενός κινηματογράφου drive-in, ο οποίος άνοιξε για 250 αυτοκίνητα, υπό τον όρο ότι σε κάθε αυτοκίνητο θα επιβαίνουν το πολύ δύο ενήλικες κι ένα παιδί. Από τους θαμώνες ζητήθηκε να μη βγουν καθόλου από το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ προσωπικό ασφαλείας έκανε ελέγχους κατά πόσο τηρούνταν οι κανόνες.


Το συγκρότημα έπαιξε κανονικά όλο του το σετ, ο ήχος πήγαινε ασύρματα σε κάθε αυτοκίνητο και για όσους δεν μπορούσαν ίσως να δουν, η συναυλία μεταδιδόταν επίσης και στην οθόνη του κινηματογράφου.

Όσο για τα χειροκροτήματα… οι οδηγοί έδειχαναν πόσο τους άρεσε η πρωτοβουλία των «Bring», αντικαθιστώντας το χειροκρότημά τους με την κόρνα του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ