Η εορταστική φωτογραφία της Adele για τα γενέθλιά της που έγινε viral

Άλλος άνθρωπος.

Article featured image
Article featured image

Η δημοφιλής Βρετανία τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή, εδώ και αρκετό καιρό απέχει συνειδητά από το προσκήνιο σε μία προσπάθεια να ανασυνταχθεί και να βρει τον εαυτό της.

Μια απουσία που ήταν αισθητή τόσο μουσικά όσο και διαδικτυακά, καθώς απείχε από κάθε μορφής ανάρτηση και δημοσιοποίηση της προσωπική ή κοινωνικής της ζωής.

Η αρχή έγινε λίγους μήνες πριν, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις διακοπές της σε παραλιακό θέρετρο, ωστόσο η κακή ποιότητα των φωτογραφιών και η στάση του σώματός της δεν έδιναν ξεκάθαρη εικόνα της αλλαγής.

Μέχρι πρόσφατα, όπου η ίδια γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της και αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram της για να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το παρών τους στη γιορτή.

Η Adele φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ανέδειξε την νέα της σιλουέτα, η οποία ομολογουμένως δεν θύμιζε την Adele που είχαμε γνωρίσει πριν μερικές χρόνια. Μια αλλαγή που παρότι δεν προσθέτει ή αφαιρεί από το πληθωρικό της ταλέντο, εντούτοις προκαλεί θαυμασμό για τη θέληση και την επιμονή που επέδειξε μέχρι να πετύχει το στόχο της απώλειας βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ