Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το διπλό έγκλημα στην Παλιά Λευκωσία

Τι εξετάζει η Αστυνομία και η επίσπευση της νεκροτομής επί των δύο σορών.

Article featured image
Article featured image

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία Κύπρου, σε σχέση με τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν χθες Κυριακή, 31 Μαΐου, σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία.

Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ενώ η νεκροτομή επί των σορών θα γινόταν την Τετάρτη, ζητήθηκε να διενεργηθεί σήμερα, ούτως ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες σε σχέση με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όσον αφορά την ταυτότητα των δύο νεκρών, πρόκειται για 46χρονη γυναίκα από το Βιετνάμ και 64χρονο άνδρα από τη Ρουμανία.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τις αιτίες και τις συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων», σημείωσε ο κ. Ανδρέου. Αναφέροντας πως εξετάζονται όλα τα τεκμήρια, μεταξύ αυτών και μια ανθοδέσμη που εντοπίστηκε δίπλα στη γυναίκα αλλά και τα δύο μαχαίρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, εκ των οποίων το ένα εντοπίστηκε στο χέρι του 64χρονου. Ωστόσο και τα δύο θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι.

Τα δύο σενάρια

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι ανακριτές, με το πρώτο να θέλει τον άντρα, που βρέθηκε νεκρός, να σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του.


Το δεύτερο σενάριο εμπλέκει τρίτο άτομο, το οποίο βρέθηκε στη σκηνή και σκότωσε τα δύο πρόσωπα. Πάντως, κλειδί στην υπόθεση φαίνεται να είναι ένα μπουκέτο λουλούδια το οποίο εντοπίστηκε δίπλα στην νεκρή γυναίκα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή χθες το απόγευμα, όταν η Αστυνομία Κύπρου έλαβε, γύρω στις 6 το απόγευμα, πληροφορία ότι στην οδό Περικλέους, στην Παλιά Λευκωσία, ακούγονταν φωνές από συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και αφού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος, η οποία ήταν κλειστή, εντόπισαν σε συγκεκριμένο δωμάτιο μια γυναίκα νεκρή και ακολούθως σε δεύτερο δωμάτιο εντοπίστηκε και ένας άνδρας νεκρός.

Συνεχής ενημέρωση για το τραγικό συμβάν στο Sigmalive.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ