Στιγμές Δήμητρας Λιάνη έζησε ο Νίκος Χαρδαλιάς αλλά με νερό

Την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, γνωστή τύπισσα της περιοχής και του διαδικτύου τον πλησίασε και του έριξε νερό.

Article featured image
Article featured image

Επίθεση με νερό δέχθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε πρόσφατή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, και ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων γευμάτιζε μαζί με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, μία γυναίκα τον πλησίασε με δήθεν φιλική διάθεση ζητώντας του να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει. Το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της.


Οκτώβριος 1997: Όταν χαστούκισαν τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Άμεση ήταν η επέμβαση των αξιωματικών ασφαλείας του Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έγινε η λήψη του βίντεο. Κατά την προσαγωγή της φέρεται να φώναζε «Καταστρέψατε την Ελλάδα».

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τοπικά Μέσα της Θεσσαλονίκης, πρόκειται για μία γυναίκα η οποία, στο πρόσφατο παρελθόν, προκάλεσε ένταση στην παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και σε καταστήματα της πόλης, αντιδρώντας στο κλείσιμο της παραλίας και στα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού με τα βίντεό της να γίνονται viral σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με πληροφορίες από GRTimes/Voria/LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ