Η ίδρυση του Παγκύπριου Ομίλου Λαϊκών Ποιητών & Φίλων της Ποίησης είναι γεγονός!

Από ποιους απαρτίζεται το πρώτο διοικητικό συμβούλιο και ποιοι οι σκοποί της ίδρυσής του.

Article featured image
Article featured image

Αφού εξασφαλίστηκε το σχετικό πιστοποιητικό από τον Έπαρχο Αμμοχώστου, είναι πλέον γεγονός η ίδρυση του Παγκύπριου Ομίλου Λαϊκών Ποιητών & Φίλων της Ποίησης!

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε με πρωτοβουλία του λαϊκού ποιητή κ. Αντώνη Ν. Κατσαντώνη, στα τέλη του περασμένου χρόνου, και μετά από τις συναντήσεις που έγιναν με λαϊκούς ποιητές και φίλους της λαϊκής ποίησης, ακολούθησαν οι επόμενες ενέργειες με την ιδρυτική και καταστατική συνέλευση έτσι ώστε ο Όμιλος να είναι σήμερα επίσημη οντότητα.

Σκοποί του Ομίλου, μεταξύ άλλων, είναι η στήριξη και προώθηση της λαϊκής ποίησης, η προβολή της παράδοσης και της κυπριακής διαλέκτου, η προώθηση και ανάδειξη των λαϊκών ποιητών, η διεξαγωγή εκδηλώσεων - σεμιναρίων γύρω από τη λαϊκή ποίηση κ.ά.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου απαρτίζεται από τους:

  1. Αντώνης Ν. Κατσαντώνης - Πρόεδρος
  2. Βασίλης Βασιλακκάς - Αντιπρόεδρος
  3. Κοσμάς Γ. Οικονόμου - Γραμματέας
  4. Ηλίας Ηλία Χατζημιχαήλ - Ταμίας
  5. Πέτρος Μ. Ράφτης - Βοηθός Ταμίας
  6. Γιαννούλα Φώκκη - Μέλος
  7. Δέσποινα Οικονόμου - Μέλος

Σήμερα, ο Όμιλος αριθμεί γύρω στα 50 μέλη και μια από τις πρώτες προσπάθειες του ΔΣ είναι η εγγραφή όσο το δυνατό περισσότερων μελών. Ενημερωτικά, η εγγραφή στον Όμιλο στοιχίζει 10€ ενώ στο ίδιο ποσό έχει καθοριστεί και η ετήσια συνδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για εγγραφή στον Όμιλο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κ. Αντώνη Ν. Κατσαντώνη (99 596456) και Κοσμά Γ. Οικονόμου (99 434234).


Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται έργο του καλλιτέχνη Twenty Three, το οποίο έγινε στο πλαίσιο του Windcraft Music Fest 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ