Περισσότερα από 200 σκυλιά από την Κύπρο… ελευθερώθηκαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους όσοι βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Article featured image
Article featured image

«Την περασμένη εβδομάδα πάνω από 200 σκυλιά πέταξαν σε μία πτήση ελευθερίας, από την Κύπρο για το εξωτερικό, στα παντοτινά τους σπιτάκια.

Ήταν μια έντονη μέρα γεμάτη συγκινήσεις και ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης.

Χαράς, γιατί επιτέλους βρήκαν αυτό που τους αξίζει πραγματικά, και λύπης, γιατί ήταν μαζί μας για τόσο καιρό και θα μας λείψουν πολύ.

Καλή νέα αρχή στη ζωή σας, μικρά μας αγγελάκια... Κάποιοι σας θεωρούσαν σκουπίδια... και κάποιοι άλλοι θησαυρούς!».

Η πραγματικά συγκινητική ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο του Nicosia Dog Shelter είναι ό,τι πιο ενθαρρυντικό διαβάσαμε στα social media το τελευταίο διάστημα. Μπράβο σε όλους!

Την περασμένη εβδομάδα πάνω απο 200 σκυλιά πέταξαν σε μία πτήση ελευθερίας από την Κύπρο για το εξωτερικό στα παντοτινά τους σπίτάκια. Ήταν μιά έντονη μέρα γεμάτη συγκινήσεις και ανάμικτα συναισθήματα χαράς και λύπης. Χαράς γιατί επιτέλους βρήκαν αυτό που τους αξίζει πραγματικά και λύπης γιατί ήταν μαζι μας για τόσο καιρό και θα μας λείψουν πολύ. Καλή νέα αρχή στη ζωή σας μικρά μας αγγελάκια...κάποιοι σας θεωρούσαν σκουπίδια...και κάποιοι άλλοι θησαυρους!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς επίσης και τις εταιρείες Pet Dream Supply και Make it production Ltd για τη προσφορά van για τη μεταφορά των σκυλιών στο αεροδρόμιο.

Posted by Nicosia Dog Shelter-Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας on Thursday, 11 June 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ