«Την πήρε μια γυναίκα με κόκκινα μαλλιά»

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην αστυνομία ένας συμμαθητής της ελλείπουσας Μαρκέλλας Βεράμη, 10 ετών, για την οποία, από την Πέμπτη 11 Ιουνίου, έχει εκδοθεί amber alert.

Article featured image
Article featured image

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, κατά την επιστροφή της από το σχολείο.

Συμμαθητής της κατέθεσε στην αστυνομία πως «την πήρε μια κοκκινομάλλα». Σύμφωνα με πληροφορίες από καταθέσεις, η Μαρκέλλα ήταν με έναν συμμαθητή της.

Όπως δήλωσε το αγόρι στους αστυνομικούς, τη στιγμή που αποχαιρέτισε την Μαρκέλλα, είδε μια νεαρή γυναίκα να την πλησιάζει, να φωνάζει το όνομά της και να την τραβάει από το χέρι.

Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας έδωσε στην Αστυνομία πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών της γυναίκας που είδε. Ανέφερε ότι το χρώμα των μαλλιών της ήταν κόκκινο, ήταν κοντή και είχε κάτι παράξενο στο πρόσωπό της. Η ηλικία της είναι περίπου στα 30. Την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

AMBER ALERT - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ ΒΕΡΑΜΗ, 10 EΤΩΝ. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️ 116000 https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/amber-alert-markella-verami/

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Thursday, 11 June 2020


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού, η μικρή Μαρκέλλα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια. Έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ