Η νέα έπαυλη του LeBron James θα σε κάνει να δακρύσεις

Αν δεν είσαι σε mood καλύτερα να μην δεις τι παίζει.

Article featured image
Article featured image

Η νέα έπαυλη του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει τα πάντα- σπα, γυμναστήριο, κελάρι, προσομοιωτή γκολφ, μια ατελείωτη πισίνα και ανεπανάληπτη θέα στο Λος Άντζελες.

Οι σταρ του NBA είναι γενικά γνωστοί για το πολυτελές τους lifestyle, αλλά ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν Τζέιμς μάλλον έδωσε καινούργια διάσταση στον όρο «πολυτέλεια» μετά την τελευταία αγορά της συγκεκριμένης βίλας έναντι 52 εκατ. δολαρίων.

Το 2018, όταν υπέγραψε με τους Los Angeles Lakers, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και αγόρασε μια έπαυλη αξίας 23 εκατ. δολαρίων στο Brentwood.

rcvj2BrdREOAh7ygolQa.jpg

zH1tIvXY5riX2eSV5Rtx.jpg



Η νέα του ιδιοκτησία υπολογίζεται περίπου στα 16.000 τ.μ. με εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η έπαυλη διαθέτει μεταξύ άλλων μια τεράστια πισίνα σε σχήμα μπούμερανγκ, σπα με σάουνα και υδρομασάζ ενώ το μεγάλο τζάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του εξωτερικού χώρου.

ap_18358136999118.jpg

Επίσης έχει αίθουσα σινεμά, σαλόνι, γυμναστήριο, προσομοιωτή γκολφ, ιδιωτικό χώρο για κάπνισμα πούρων και κελάρι κρασιών.

Η μεγάλη σουίτα διαθέτει δική της ταράτσα με κήπο, από όπου μπορεί κανείς να δει ολόκληρη την πόλη. Ο ΛεΜπρόν δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη δημοσίως την αγορά της έπαυλης, αλλά σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, πρόκειται για τελειωμένη συμφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ