Έχεις τσεκάρει αυτό το ξενοδοχείο στην (κάτω) Πάφο;

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις το πλάνο των φετινών σου διακοπών;

Article featured image
Article featured image

Με όνομα εμπνευσμένο από την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο αυτό είναι και πάλι έτοιμο να σε φιλοξενήσει (από τις 3 Ιουλίου), στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του. Ο λόγος για το Dionysos Central Hotel, ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο, στο κεντρικότερο σημείο της Κάτω Πάφου, που σε περιμένει για στιγμές διασκέδασης και απόλυτης χαλάρωσης.


Για κρατήσεις πατήστε ΕΔΩ



Ιδανική τοποθεσία

Με τοποθεσία ιδιαίτερα προνομιακή, το ξενοδοχείο υψώνεται πλάι σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους (Τάφοι των Βασιλέων, Οίκος του Διονύσου, αρχαία θέατρα, κατακόμβες και παλιές εκκλησίες) αντικρίζοντας από ψηλά το παλιό λιμανάκι με το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Μπορείς να συμμετάσχεις σε μονοήμερες εκδρομές, να επισκεφθείς πανέμορφες ακρογιαλιές ή γραφικά χωριουδάκια, να ανακαλύψεις τις ομορφιές της φύσης αλλά και τα περίφημα μοναστήρια της περιοχής ή να απλά να απολαύσεις τη διαμονή σου εδώ!

Εναλλακτικά, μπορείς να ξεκουραστείς πλάι στην πισίνα, να κάνεις τον περίπατό σου στην παραλία ή να απολαύσεις τα θαλάσσια σπορ στη μαγική θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου. Το οργανωμένο pool bar του, προσφέρει κρύα ροφήματα, ελαφριά snacks, φαγητά σχάρας, πίτσες, ζυμαρικά, γρανίτες και παγωτά.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο Check In Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ