Άνδρας πέρδεται εναντίον αστυνομικών και τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας τιμωρήθηκε γιατί απελευθέρωσε μία υπολογίσιμη ποσότητα εντερικών αερίων προς το μέρος τους.

Article featured image
Article featured image

Μια περίεργη και πρωτότυπη ιστορία από την Αυστρία έγινε viral τις προηγούμενες ημέρες, την οποία ανέδειξε οGuardian.

Σύμφωνα με την είδηση, άνδρας σε πάρκο της πόλης, με το που είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν, άρχισε να αερίζεται σκόπιμα και επαναλαμβανόμενα εναντίον τους. Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις βρώμικες διαθέσεις του άντρα, τον τιμώρησαν με πρόστιμο ύψους 500 ευρώ. Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν η δηλωμένη αιτία για το πρόστιμο: Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, ο άνδρας τιμωρήθηκε γιατί απελευθέρωσε μία υπολογίσιμη ποσότητα εντερικών αερίων προς το μέρος τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία διευκρίνισε στο Twitter ότι το πρόστιμο δεν έπεσε μόνο εξαιτίας του δημόσιου εξαερισμού: «Φυσικά κανείς δεν είναι υπόλογος επειδή μια φορά κατά λάθος ‘άφησε μία’. Αλλά επειδή είχε ήδη συμπεριφερθεί με προκλητικό και μη συνεργάσιμο τρόπο.»

Ο προκλητικός τρόπος βέβαια, που συνέβη αφότου που καθόταν το πρωί της 5ης Ιουνίου, ήταν ακριβώς αυτός που περιμένατε: «Σηκώθηκε ελαφρώς από το παγκάκι, κοίταξε τους αστυνομικούς και σκοπίμως αερίστηκε εκτενώς στον άμεσο περίγυρο των αρχών.»

Όπως ομολόγησαν μόνοι τους οι αστυνομικοί: «Οι συνάδελφοι προτιμούν να μην αερίζεται κανείς έχοντάς τους ως στόχο.»

Αν ο άντρας δεν πληρώσει το πρόστιμο, θα μπει 5 μέρες φυλακή. Από την άλλη, η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι όπως με κάθε ποινή, έτσι και σε αυτή μπορεί να γίνει έφεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ