«Όποιος Έλληνας πάει στην Ομόνοια υποφέρει, στον ΑΠΟΕΛ αγαπούν τους Έλληνες»

Αν δεν το ήξερες, ότι δηλαδή στην Ομόνοια υποφέρουν οι Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές ενώ στον ΑΠΟΕΛ όχι, ο πρώην ποδοαφαιριστής των «πορτοκαλί», Σάββας Γκέντσογλου, έδωσε μια συνέντευξη και θεώρησε σωστό να μας το πει με τον πιο επίσημο τρόπο.

Article featured image
Article featured image

Και ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι επειδή «ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ελληνοποιημένη ομάδα» και άρα εκεί «αγαπούν τους Έλληνες». Ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει με την Ομόνοια, αφού «όποιος Έλληνας πάει στην Ομόνοια υποφέρει».


Ok...

Αυτός είναι και ο λόγος μάλλον που ο ΑΠΟΕΛ απογειώνει τις καριέρες των ποδοσφαιριστών και ειδικά των Ελλαδιτών. Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, «αντικειμενικά, όλα τα παιδιά που πήγαν στον ΑΠΟΕΛ, έκαναν καλές σεζόν. Π.χ. ο Χιώτης, ο Κόντης, ο Βούρος».

gkesto2.jpg


Βέβαια, είναι λίγο περίεργο που στο τέλος αναφέρει πως «εκεί έγιναν διάφορα πράγματα για να φύγω. Άρχισα βασικός τη σεζόν, πήγαινα καλά και ξαφνικά τον Νοέμβριο τέθηκα εκτός ομάδας. Είχα παίξει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά στο πρωτάθλημα δεν με έβαζαν. Πολύ περίεργη κατάσταση. Ενώ πίστευα ότι θα ανανεώσω, βγήκα εκτός πλάνων».

Πολύ περίεργα πράγματα, όντως. Πώς γίνεται να συνέβη αυτό σε μια «ελληνοποιημένη ομάδα», στην οποία «όλοι αγαπούν τους Έλληνες»;

Τι έγινε, μήπως ο ΑΠΟΕΛ έπαθε κι αυτός «Ομόνοια»;


gkesto3.png
Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης Γκέντσογλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ