Γιατί να βγεις έξω για κάτι που μπορείς να κάνεις από την άνεση του καναπέ σου;

Η νέα πραγματικότητα είναι εδώ για να ευκολύνει τη ζωή μας.

Article featured image
Article featured image

Τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες μάς ώθησαν να επινοήσουμε τρόπους για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας. Και επειδή πολλές από τις συνήθειές μας συνειδητοποιούμε τελικά ότι μπορούμε να τις υιοθετήσουμε και στη μετά lockdown εποχή, δηλώνουμε πως θα το κάνουμε με μεγάλη χαρά και ανακούφιση.

Δεν λέμε ότι θα κόψουμε κάθε είδους κοινωνική επαφή -δεν είναι αυτό το ζητούμενο-, αλλά γιατί να πρέπει πας για παράδειγμα στο supermarket, στη φρουταρία ή ακόμα και στο κατάστημα με τους καφέδες (ειδικά αυτή την περίοδο) όταν μπορούν όλα αυτά να έρθουν με ένα κλικ στο σπίτι σου;

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, διανύουμε μια νέα πραγματικότητα, και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς όταν βλέπουμε εταιρείες και οργανισμούς παροχής προϊόντων και υπηρεσιών να πρωτοπορούν, δίνοντάς μας τη δυνατότητα, πράγματα που πριν έπρεπε να πάμε επί τόπου για να τα υλοποιήσουμε, πλέον να μπορούμε να τα κάνουμε με ένα κλικ από την άνεση του καναπέ μας.

Ο κόσμος είναι ανοικτός σε καινοτόμες προτάσεις που του κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα και η ενημέρωση που έρχεται από την Ελληνική Τράπεζα, ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν εκδοθεί περισσότερες από 20.000 νέες χρεωστικές κάρτες μέσω τηλεφώνου, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση για αυτή την ανάγκη των πελατών για στροφή σε ψηφιακά κανάλια.

Είναι γεγονός πως, από την άνεση του σπιτιού τους, κάθε μέρα, περισσότεροι από 100 πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, οι οποίοι διαθέτουν λογαριασμό (τρεχούμενο / ταμιευτήριο) που συνδέεται με κάρτα, με ένα απλό τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών (8000 9999) αποκτούν -γρήγορα, με ασφάλεια και δωρεάν- χρεωστική κάρτα.

Η κάρτα αποστέλλεται δωρεάν στο σπίτι του πελάτη, ο οποίος λαμβάνει το PIN του με SMS στο κινητό του τηλέφωνο.

DIGITAL-REGISTRATION-WEBANKING-2.jpg


Άλλα ωφελήματα που έχουν οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, πέραν της από τηλεφώνου έκδοσης καρτών, είναι πως οι χρεωστικές κάρτες μπορούν να συνδεθούν με έναν ή περισσότερους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πελάτη, ο οποίος μπορεί πλέον να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του γρήγορα και κυρίως ανέπαφα. Ακόμα, ο πελάτης έχει πλέον στη διάθεσή του ένα ευρύ δίκτυο ΑΤΜ σε όλη την Κύπρο, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες συναλλαγές έως €50, χωρίς να πληκτρολογεί το PIN του.

Σε σχέση με τις ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας, αυτές δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν τις πλείστες από τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές που θα διενεργούσαν σε οποιοδήποτε κατάστημα, χωρίς ταλαιπωρία και οποιαδήποτε ώρα τους βολεύει, όπως για παράδειγμα ανάληψη/κατάθεση μετρητών και κατάθεση επιταγών.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ