Απ’ εδώ η 18χρονη Ellie Goldstein, μοντέλο του οίκου Gucci

Η Ellie είναι 18 ετών, είναι μοντέλο και έχει τη ζωή μπροστά της.

Article featured image
Article featured image

Το LookMag παρουσιάζει σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την Εllie Goldstein, το μοντέλο της Gucci που έχει σύνδρομο Down.

Το beauty τμήμα του οίκου Gucci είναι ήδη γνωστό για τις προοδευτικές και πρωτοπόρες του καμπάνιες, όμως η φετινή χρονιά είναι ίσως και η καλύτερή τους. Στην τελευταία τους διαφημιστική εκστρατεία επέλεξαν να αναδείξουν ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο, τη 18χρονη Ellie Goldstein, η οποία έγινε η πρωταγωνίστρια της κολεξιόν colour cosmetics. Η Ellie επιλέχθηκε από ένα πρόγραμμα των social media, σχεδιασμένο ειδικά από τη Gucci Beauty σε συνεργασία με την ιταλική Vogue. Η συγκεκριμένη προσπάθεια ονομάστηκε #PhotoVogueFestival initiative και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2019.


Η φωτογράφιση έγινε στο Λονδίνο από τον φωτογράφο David PD Hyde, ο οποίος επίσης ανακαλύφθηκε μετά από έρευνα στα social media και η Ellie κλήθηκε να ποζάρει φορώντας την νέα μάσκαρα του οίκου με όνομα L’Obscur, καθώς σύμφωνα με τον creative director Alessandro Michele, το πρόσωπό της ήταν το ιδανικό.


«Σχεδίασα την L'Obscur για ένα άτομο αυθεντικό, το οποίο χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να είναι ελεύθερο και να μας πει την ιστορία του».

Ενώ λοιπόν η Gucci Beauty φαίνεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα τις διαφημιστικές εκστρατείες με βάση την διαφορετικότητα, οι φαν του beauty brand φαίνονται να αυξάνονται καθημερινά, με το post της Ellie στο instagram να συγκεντρώνει τα περισσότερα likes στην ιστορία του προφίλ.


Η ίδια ανήκει στο πρακτορείο μοντέλων Zabedee Management, το οποίο περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «επαναστατικό agency για μοντέλα και ταλαντούχα άτομα με αναπηρίες και εμφανείς διαφορές». Έχουν σκοπό να προβάλουν μία κοινότητα ατόμων που μέχρι στιγμής έχει εξαιρεθεί από τα παγκόσμια media, προσφέροντάς τους μία πληθώρα ευκαιριών, από φωτογραφίσεις για οίκους μόδας μέχρι διαφημίσεις στο Λονδίνο, την Αμερική και αλλού.


Πηγή: Look Mag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ