Η φωνή του «Λε.Πα.» σε Goth και Post Punk τραγούδια είναι το απόλυτο mashup

Ό,τι πιο alternative παίζει εκεί έξω, πασπαλισμένο με μια εσάνς μπουζουκιών.

Article featured image
Article featured image

Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο YouTube κάποια βίντεο, με thumbnail πασίγνωστων post punk -και όχι μόνο- συγκροτημάτων. Ως εδώ καλά (;).

Πώς θα αντιδρούσες αν σου λέγαμε ότι μέσα σε αυτές υπάρχει και ο Λευτέρης Πανταζής.

λεπανκ3.jpg


Και πώς θα αντιδρούσες αν σου λέγαμε ότι κλικάροντας σε αυτά θα ακούσεις φωνητικά από κομμάτια του τεράστιου Λε.Πα να μιξάρονται περίτεχνα με πασίγνωστα τραγούδια που έχουν χορευτεί στις πιο «σκοτεινές» πίστες, όπως το «Transmission» των Joy Division, ή κομμάτια των Cure και των Depeche Mode;Όσο κι αν σνομπάρεις τη φάση, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο του Vice, το πρότζεκτ με την ονομασία ΛΕ.ΠΑ.ΝΚ. έχει ανέβει στο διαδίκτυο από τα κανάλια δύο χρηστών: του Daniel Webber και του Επιστροφή στα Βασικά. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο καλλιτέχνης πίσω από αυτές τις ιδιοφυείς μίξεις. Κομμάτια όπως το Ταραχή, το Εγώ Δεν Έχω Τίποτα και Ο Παπαγάλος, μπαίνουν στο μίξερ με το I Run των Flock of Seagulls και το Rebel Yell του Billy Idol με το αποτέλεσμα που προκύπτει να είναι μαγικό.Ό,τι πιο alternative παίζει εκεί έξω, πασπαλισμένο με μια εσάνς μπουζουκιών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ