Για ακόμη μία χρονιά το Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή παραδίδει δωρεάν μαθήματα χαρακτικής

Εις μνήμην του δασκάλου, Α. Τάσσου.

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων χαρακτικής εις μνήμην Α. Τάσσου, η Σχολή-Μουσείον Χαρακτικής Χαμπή διοργανώνει εργαστήρια χαρακτικής στο Κέντρο Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίστεια.

Δευτέρα 3 Αυγούστου-Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Ώρες εργαστηρίου: 10:00’ -14:00’

Το εργαστήρι θα λειτουργήσει με δήλωση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εργαστούν μέχρι και 3 ημέρες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 και για τον ίδιο λόγο δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να συμμετέχει χωρίς δήλωση συμμετοχής. Σημειώνεται ότι στη Σχολή και στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στο 25 222772. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ισχύουν ΜΟΝΟ με επιβεβαίωση μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Διευκρινίζεται ότι ο όρος «Δωρεάν» αναφέρεται στην παροχή των μαθημάτων χαρακτικής. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εργαστήρι και δεν διαθέτουν τα δικά τους εργαλεία και υλικά, μπορούν να τα προμηθεύονται από το πωλητήριο του Μουσείου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια όλων των εργαστηρίων τα παιδιά μέχρι 15 ετών πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από ενήλικα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ